top of page
ŠOLA VOŽNJE FELIX

Predstavitev

S prvimi urami šolanja smo v Šoli vožnje Felix pričeli že v oktobru 1996, in sicer v Dvorcu Radlje ob Dravi. Prve kandidate za bodoče voznike so že takoj na začetku prevzeli kar trije učitelji vožnje s takrat zelo modernim voznim parkom – WV Golf III, Citroen AX in Daihatsu Sharade.

 

Že leto dni kasneje smo se zaradi želje po lastnih poslovnih prostorih preselili na novo lokacijo v istem mestu, in sicer na Koroško cesto (Mercator Center). Pridobili smo lastno učilnico s sprejemno pisarno in kandidatom omogočili boljše pogoje za šolanje in opravljanje vozniškega izpita.

 

Vse več kandidatov iz neposredne bližine, pa tudi bližnjih krajev se je udeleževalo naših tečajev in izobraževanj. Želeli smo, da bi bile iz prikladnih razlogov naše enote kandidatom čim bližje in tako smo se nekaj let kasneje odločili za širitev. Konec leta 2005 smo uspešno odprli poslovno enoto v Slovenj Gradcu (nad Avtobusno postajo), konec leta 2006 pa enoto AMD Ravne na Koroškem. Pridružilo se nam je še nekaj dodatnih učiteljev vožnje, hkrati smo obogatili tudi svoj vozni park.

Danes tako lahko pri nas opravljate izpite za kategorije AM, A, A1, A2, B, BE (koda 96) ter F. Pri B kategoriji lahko izbirate med vozili Mercedez-Benz C, Audi A3, Ford Focus ter Volkswagen Golf VII; pri ostalih kategorijah pa med motornimi kolesi Honda CB 1000 R, Honda CB 650 FA, Honda CB 500, Yamaha YBR 125 ter kolesi z motorjem Tomos Yungst'r (Automatik) in Tomos APN6 Alpino.

 

Našo ponudbo smo obogatili z dodatnim usposabljanjem mladostnikov za vožnjo s spremljevalcem od 16. leta dalje ter voznikov povratnikov, za voznike začetnike organiziramo trening varne vožnje, po dogovoru pa izpeljemo za vas ali vaše podjetje tudi specialistične delavnice.


Dolgoletne izkušnje, znanje in tradicijo zelo uspešno prenašamo na naše kandidate za bodoče voznike. S sodobnim voznim parkom pokrivamo celotno Koroško, z učitelji vožnje, ki znajo prisluhniti še tako zahtevnim kandidatom in jih ustrezno pripraviti na izpit, pa smo eno izmed najbolj konkurenčnih podjetij na področju šole vožnje v naši regiji. 


V Felix šoli vožnje kandidate UČIMO ZA ŽIVLJENJE, NE LE ZA IZPIT. 

2.jpg
1.jpg
bottom of page